Track & Trace pagina.

Ontwerp je eigen Track & Trace pagina.

Maar liefst 78% van de consumenten checkt meer dan eens de verzendstatus van hun online bestelling. Een Track & Trace pagina in de look & feel van jouw webshop is daarom de meest effectieve en efficiënte manier om klanten aan je webshop te binden en de ultieme last-mile beleving te bieden!

Jouw voordelen.

Volledig te personaliseren in de look & feel van jouw webshop.

Voeg advertenties toe om herhaalaankopen te stimuleren.

Integreer jouw social media kanalen en blijf top-of-mind bij je klanten.

Laat klanten in stijl de verzendstatus van hun pakketten volgen.

Hoe ontwerp ik mijn eigen Track & Trace pagina?

Login in jouw account. Klik op ‘Account’ en daarna op ‘Instellingen’. Klik vervolgens onderaan bij de juiste webshop op ‘Track & Trace’. Vink bij ‘Verstuur Track & Trace mails?’ ‘Ja’ aan en klik vervolgens op de button ‘Portaalinstellingen’. Vink ‘Ja’ aan bij ‘Portaal inschakelen’. Je kunt nu jouw eigen Track & Trace pagina ontwerpen.

Geef vervolgens een subdomein op. Dit is jouw persoonlijke link die jouw klanten zullen zien. Bijvoorbeeld: mijnwebshop.myparcel.me. Selecteer de accentkleur in lijn met jouw huisstijl. Vul direct de kleurcode in of maak gebruik van de kleurkiezer.

Is er nog geen logo aanwezig? Upload deze dan. Koppel jouw social media aan de Track & Trace pagina. Kies tussen een Twitter tijdlijn of een Instagram post. Geef een review pagina op waar jij al jouw positieve reviews op ontvangt. Tot slot is er een promotiebanner met corresponderende URL in te stellen. Wij hebben alvast een basis voor jou klaargezet, maar deze is volledig naar eigen wens in te vullen.

Als het goed is heb je nu een subdomein en een accentkleur van jouw eigen huisstijl ingesteld. Daarnaast heb je jouw logo geüpload en de social media widget geïntegreerd. Om klanten terug te laten keren naar jouw webshop kan je nog een banner of unieke advertentie tonen. Wanneer je deze stappen hebt voltooid, klik dan op ‘Opslaan’. Jouw eigen Track & Trace pagina is nu helemaal klaar! Benieuwd hoe jouw Track & Trace pagina er uit ziet? Klik dan bovenaan de pagina op de button ‘Voorbeeld’.

Het MyParcel team staat voor je klaar!

Hulp nodig bij het ontwerpen van jouw eigen Track & Trace pagina of heb je vragen over onze werkwijze of overige services? Stel ze gerust. We staan voor je klaar!

Aanvullende services.